Bodite na tekočem s stroški in z varnostnimi tveganji v podjetju

Okolje tiska potrebuje analizo

ZAKAJ podjetja želijo/naročijo pregled stanja oz. analizo infrastrukture tiska… in kaj pridobijo?

Zaznan je močan porast zavedanja, da infrastruktura tiska postaja pomemben del poslovnih procesov v podjetjih vendar temu delu do sedaj niso dovolj posvečali pozornosti.

Danes še vedno tiskamo različno poslovno dokumentacijo v vseh podjetjih ne glede na dejavnost. Do nedavnega je veljalo, da je okolje tiska »nuja« kar pomeni, da se ni posvečalo dovolj  pozornosti iz stroškovnega ter varnostnega vidika. Danes vemo, da je mogoče tudi okolje tiska optimizirati in združiti z obstoječimi poslovnimi procesi vendar naletimo na oviro kako se lotiti projekta.

Infrastruktura tiska je postala danes pomemben del poslovnih procesov v organizacijah za katero do nedavnega niso vedele oz. so posvečale premalo pozornosti. Rešitev ugotovitev je na voljo s pomočjo Vibor Print Managment metodologijo, ki vsebuje štiri korake s katerimi učinkovito optimizira okolje tiska, poslovne procese in varnost.

POSNETEK STANJA nudi celovit vpogled trenutnega stanja tiskalniškega okolja na podlagi katerega se pridobijo dragocene informacije zbrane na enem mestu.

UPRAVLJANJE vsebuje vse potrebne informacije, da sooči podjetje z izdatki obstoječe infrastrukture.

PRIPOROČILA se ustvarijo na podlagi skrbno pregledanih poslovnih procesov saj je okolje tiska nepogrešljiv del pri združevanju z obstoječimi poslovnimi procesi in varnostno politiko podjetja.

IZBOLJŠAVE so neizbežne saj z zavedanjem o pomembnosti zagotavljanja varnosti in izboljšanja poslovnih procesov področje okolja tiska predstavlja eno pomembnejših vej v organizaciji.

Kaj lahko podjetja dolgoročno pridobijo je pomembno od izbire ponudnika in medsebojnega sodelovanja.

Ponudnik, ki je specialist na področju rešitev upravljanja optimizacije tiska in se zaveda pomembnosti varovanja informacij in kakovosti in ima tudi pridobljene ISO standarde 27001, ki je vezan na informacijsko varnost ter ISO 9001, ki je vezan na vodenje kakovosti, pomeni, da ponudnik razume poslovanje ter se zaveda vloge dobrega gospodarja kar seveda prenese v praksi tudi na naročnika/stranko.

Pomembno je,  da se organizacije/podjetja nikoli ne odločajo za najcenejšo izbiro saj lahko ravno ta izbira v petih letih stane precej več kot je kazalo na prvi pogled. Potreben je celostni pristop pri upravljanju s tiskom, saj vsaka organizacija »diha« drugače in ima različne potrebe. Celostni pristop pomeni natančno analizo trenutne infrastrukture, vedenje zaposlenih, trenutnih poslovnih procesov ter usklajevanje s potrebami zaposlenih. Posebno pozornost pa je potrebno nameniti tudi varnosti.

Ob celostnem pristopu organizacija/podjetje pridobi:

  • Predvidene stroške tiska
  • Preprečena varnostna tveganja
  • Izboljšan delovni tok dokumenta
  • Poenostavljeno podporo za pomoč uporabnikom
  • Poenostavljeno upravljanje zalog
  • GDPR skladnost
  • Varnost infrastrukture
  • Varna distribucija natisnjenih dokumentov
  • Avtorizacija
  • Optimalen paket, kar dolgoročno pomeni daljša življenjska doba

Vibor strokovnjaki z Vibor Print Managment metodologijo zagotovimo strokovno ANALIZO ter najbolj optimalni predlog kjer poleg Ricoh naprav vključimo rešitve na podlagi individualnih potreb in zahtev podjetij.

Za dodatne informacije nas pokličite na številko (0)1 561 33 21. Vabimo vas, da si celotno ponudbo naših produktov ogledate na naši strani –  ViboR produkti