Inteligenca po meri na večopravilnih napravah Ricoh

Nova generacija je tukaj!

Nova inteligentna serija A3 Ricoh barvnih naprav IM C A3 s hitrostjo od 20 – 60 strani na minuto se ponaša z najnovejšo tehnologijo Always Current Tehnology ™  in  se prilagaja spreminjajočim potrebam uporabnikov in zagotavlja zadnje posodobitve na napravi.

Ponuja odlično vsestransko zmogljivost in najboljšo kakovost za profesionalno rabo ter pisarniško poslovanje. Z »Human Detection Sensor« je naprava že pripravljena za nadaljnje delo ob vašem prihodu, enostavna uporaba z 10.1 inčnim intuitivnim zaslonom pa poenostavi delo saj je izjemno prijazen uporabniku.

Zadosti potrebam zahtevnih uporabnikov saj so na voljo ključne značilnosti kot so kapaciteta spomina, hitrost, neposredno hitro skeniranje v priljubljen oblak… katere so za uporabnika danes nujno potrebne in med drugim tudi zahtevajo izjemno natančnost, najnovejšo varnost in povezovanje mobilnih naprav.

Z 10,1-palčnim zaslonom za pametno upravljanje pomaga povečati produktivnost in izboljšati potek dela s svojim intuitivnim uporabniškim vmesnikom.

Glede na zahtevnost poslovnih procesov  bo serija RICOH IM C naprav s hitrostjo od 20-60 strani na minuto ugodila zahtevam uporabnikov saj omogočajo shranjevanje dokumentov v oblačne storitve kot so OneDrive, Google Drive, Dropbox, …

Serija IM C je skladna s standardoma IEEE 2600 (mednarodni standard za varnostne funkcije na napravah za tisk) in ISO 27001 ( mednarodni standard za upravljanje informacijske varnosti)