Tveganja v zaprtih prostorih,
ki se nanašajo na zrak

Onesnaženje zraka v zaprtih prostorih

Ni jih mogoče videti ali vonjati vendar zrak v zaprtih prostorih je poln finih onesnaženih delcev, ki zmanjšujejo kakovost zraka. Slaba kakovost zraka pa pomeni tveganje za naše zdravje, učinkovitost in dobro počutje.

Zaščitite
svoja pljuča

Učinkovita filter tehnologija

IDEAL čistilci zraka z inovativno filter tehnologijo lahko zanesljivo odstrani vse onesnažene in alergene delce iz zraka, ker naša pljuča niso namenjena za filtriranje onesnaženega zraka v zaprtih prostorih.

Sistem filtriranja zraka IDEAL odstrani tudi najmanjše delce, kot so patogeni, alergeni in kemične spojine iz onesnaženega zraka v zaprtih prostorih. Visoko učinkovita tehnologija filtriranja očisti zrak v zaprtih prostorih za skoraj 100%. Sistem OptiFlow ujame tudi delce, ki so bolj oddaljeni in optimalno porazdelijo svež in očiščen zrak v vašo sobo. Za omenjene naprave je potrebno odpreti filter in čistilni sistem.

Čisti zrak
vas ohrani »fit«

Čisti zrak v zaprtih prostorih brez virusov in bakterij

Bodisi v domačem okolju ali v pisarni čistilec zraka vas učinkovito zaščiti pred patogenimi bacili – ne samo med časom gripe in zime.

Filter z aktivnim ogljem absorbira vonjave, tobačni dim in kemikalije, HEPA filter pa ščiti vaša pljuča pred delci, ki prodrejo v vaše prostore od zunaj.

Čistilci zraka