Ricoh in IBM rušita tabuje

Skupaj sta ustvarila sta najpametnejšo RICOH interaktivno tablo na svetu!

Prihodnost delovnih mest se pričenja sedaj, tukaj. Ricoh interaktivne table prinašajo nove učinkovitosti na delovnih mestih in spodbujajo boljše sodelovanje zaposlenih, tudi v multikulturnih okoljih kar danes zaznamo že kot stalnico.
Ricoh, vsem dobro poznano globalno tehnološko podjetje, ki transformira način dela v organizacijah že več kot 80 let ter je obenem tudi vodilni proizvajalec opreme za tiskanje in kopiranje.

Ricoh je v sodelovanju s IBM močno pretresel način sestankov in same participacije z Ricohovo novo kongnitivno interaktivno tablo, ki je podprta z IBM Watson Natural Language Classifer inteligenco s katero lahko preko glasovne tehnologije aktivno podpira zaposlene na sestankih z odzivanjem na ukaze, sprejemanje zapiskov in dejanj ter celo prevajanje v druge jezike.

Interaktivna tabla je dokazala, da je v podjetjih idealna za razvoj, deljenje vizualnih idej na več različnih lokacijah in seveda najbolj pomembno, vse te ideje se lahko shranijo oz. posnamejo za nadaljnje delo, tudi v jeziku od kod prihajajo udeleženci.
Inteligentna rešitev za delovna mesta je poskrbela za spreminjanje načina kako se bodo poslovni partnerji ali zaposleni srečevali z novimi intuitivnimi funkcijami do katerih lahko dostopate z naravnim glasom. Inteligentna rešitev zagotavlja aktivno udeležbo na sestanku, ki v realnem času analizira v pomoč razpravam, da lahko sodelujoči naredijo hitrejše, boljše in bolj ozaveščene odločitve.
Tiskanje, avdio in vizualno infrastrukturo podjetja skupaj z ogromno količino podatkov, ki nastajajo je mogoče bolje upravljati, analizirati in zajeti s pametnimi produkti zahvaljujoč Ricoh-u in IBM Watson IoT saj zajame vse govorne pogovore in interakcijo, ki se odvija na tabli in nato deli prepise s sodelujočimi.

IBM je na sedežu podjetja vzpostavil preko 80 Ricoh interaktivnih tabel s čimer so želeli za razvoj izdelkov omogočiti produktivna srečanja s kolegi na drugih lokacijah kot so npr. Japonska, Brazilija, ZDA pri čemer bodo imeli vsi ključne zapiske v svojem jeziku.
Ricoh interaktivna tabla upravičuje svojo tehnološko dovršenost tudi zaradi fleksibilnosti z WindowsÒ 10 kontrolerjem. Tako lahko priključite svoj PC ali mobilno napravo in uporabljate vaše priljubljene poslovne aplikacije in lahko pričnete takoj z delom na vaših odprtih dokumentih. Lahko si tudi namestite priljubljeno poslovno aplikacijo npr. Office 365 ali Skype for Business. Povezljivost je skoraj neskončna saj lahko povežete tudi projektor v primeru predstavitve seveda v visoki HD resoluciji.

Vas zanima kako povezujemo poslovne interakcije? Za več informacij nas kontaktirajte na prodaja@vibor.si pokličite našo številko (0)1 561 33 21.

Značilnosti nove inteligentne rešitve komuniciranja so:

Enostaven globalni glasovni nadzor sestankov: Ko se srečanje prične lahko vsak zaposleni, tudi tisti, ki je v drugi državi ali pisarni zlahka nadzoruje kaj je na zaslonu vključno z PPT drsnicami, katere lahko upravlja preko preprostih glasovnih ukazov.

- PREVOD srečanja v drugi jezik. Inteligentna rešitev » Workplace Solution« lahko prevede besede govorečega v več drugih jezikov in jih prikaže na zaslonu ali prepisu.

Srečanja, kjer se lahko preprosto pridružimo/prijavimo že ob prisotnosti službene kartice (ID card) in sodelujete ali samo spremljate sestanek.

Sposobnost zajema stranskih razprav: med sestankom lahko člani skupine vodijo stranske pogovore, ki so prikazani na isti tabli.