Ricoh sedmo leto zapored vodilni ponudnik tiskalniških storitev

Po poročilu analitičnega podjetja Quocirca je Ricoh tudi letos ohranil primat vodilnega podjetja na trgu upravljanja tiskalniških storitev (MPS, angleško Managed Print Services). Na tem mestu je tako rekoč zasidran že sedmo leto zapored.

V poročilu Managed Print Services Landscape 2018 Quocirca ugotavlja, da Ricoh ostaja med najboljšimi na svojem področju in učinkovito sledi cilju izpolnitve potrebe strank po digitalizaciji. Podjetje je razvilo tudi širok portfelj storitev zunaj tradicionalnega MPS, med temi so ključne IT storitve, aplikacijske storitve in storitve trajnostnega razvoja.

Ricoh sledi razvojnim trendom

Ricoh je eno od tradicionalnih podjetij na področju tiskanja, ki se je uspelo uspešno preoblikovati glede na razvojne trende – predvsem po zaslugi osredotočenosti na upravljanje informacij, mobilnost in oblačnih storitev – in svojo ponudbo prilagoditi vsem organizacijam, ne glede na njihovo velikost.

Njihove MPS storitve delujejo v okviru storitev upravljanja dokumentov (MDS, angleško Managed Document Services). S svojimi strankami Ricoh sodeluje pri prilagajanju in optimizaciji informacijskih procesov, ki povečujejo učinkovitost ter skrbijo za varnost informacij.

Podjetje svojim strankam nudi širok nabor storitev: od aplikacijskih storitev, storitev za poslovne procese, komunikacijskih storitev, pametne pošte, do izobraževalnih storitev, pravne obdelave dokumentov, IT infrastrukture, storitev upravljanja dokumentov, tiskalniških storitev ter ostalih storitvev, ki pomagajo zadostiti edinstvenim potrebam vsakega podjetja oziroma organizacije.

David Mills, generalni direktor Ricoh Europe: »Veseli nas, da nas je Quocirca prepoznala kot vodilnega na svojem področju že sedmo leto zapored.« Zagotavljanje zanesljivih, prožnih in varnih storitev strankam je ključnega pomena, poudarja. »Tudi v prihodnosti želimo biti strankam v pomoč pri nadaljnjem razvoju v digitalni dobi.«

Če tudi vi iščete način za izboljšanje svojega poslovanja, nas kontaktirajte na prodaja@vibor.si pokličite našo številko (0)1 561 33 21.