RICOH z Androidom navdušuje!

..Odlična uporabniška izkušnja. Prilagodljive možnosti. Več vsega..

Slovenski trg je absolutno ZA napredek tudi pri infrastrukturi tiska, kar je v preteklem letu potrdilo nemalo podjetij oz. njihovi uporabniki Ricoh MFP naprav z Androidom.
Jasno je, da MFP nudi osnovne funkcije za dnevno izvrševanje zastavljenih nalog v podjetjih, vendar miselnost se zagotovo spreminja in uporabniki želijo še več funkcij, prilagodljive možnosti in obenem odlično uporabniško izkušnjo.
Ricoh kot vsem že dobro znan vrhunski proizvajalec naprav za distribucijo dokumentov je samozavestno in uspešno nadgradil Ricoh portfelj z intuitivnim uporabniškim vmesnikom in s tem omogočil uporabnikom novo izkušnjo na področju infrastrukture tiska.

Z naprednimi aplikacijami Ricoh želi poenostaviti delovanje ter narediti MFP še bolj dostopne širšemu krogu zaposlenih, saj nemalo novih funkcij pritegne tudi tiste uporabnike, ki so se do sedaj izogibali tovrstnim napravam. Pomislite, zaslon vam lahko koristi tudi kot vaš osebni

PC, saj na njem lahko dostopate do svetovnega spleta in spotoma morda tudi kaj od tam neposredno natisnete.
Uporaba tiskalnikov in večopravilnih naprav je danes morda še bolj prisotna v organizacijah kot kdaj koli prej, saj naprave niso več izključno orodje za tisk in kopiranje, temveč ponujajo napredne rešitve, kar nemalokrat pomeni prihranek časa, varen pretok dokumentov, enkripcijo in še mnogo drugega. Vsekakor pa Ricoh naprave ponujajo povezljivost z naprednim razvojem informacijske tehnologije.

Ricoh Smart Operation Panel neposredno na napravah omogoča dostop do vse več aplikacij, da bi lahko ustvarili lažje, enostavnejše, hitrejše ter cenejše tiskanje, distribuiranje dokumentov ter v celoti izkoristili vsebovane informacije.

Aplikacije vam lahko začrtajo tok dela in vam pomagajo dobiti več uporabne vrednosti kot jih ponujajo vaše naprave. Sedaj lahko ustvarite napredne funkcije, ki so lahko individualne ne glede na število uporabnikov na napravi.
Ricoh Smart Operation Panel omogoča možnost zaklepa z vzorcem, kar je posledično enostavna in hitrejša avtentikacija.

Vsem že domača uporaba pametnega telefona poenostavlja upravljanje na napravi, saj uporabnik za odklepanje in tiskanje na napravi lahko dostopa na podoben način kot na telefonih. Z edinstveno prijavo uporabnika se pojavi personalizirano namizje, ki je v celoti podrejeno uporabniku. Pomočnik pri skeniranju v mapo zagotavlja vsem uporabnikom enostaven način namestitve mape za skenirane dokumente, kadar želijo skenirati dokumente neposredno v določeno mapo.

Aplikacija z enostavnim pomočnikom na zaslonu priskrbi koračna navodila za namestitev destinacije mape za skenirane dokumente. Vsak uporabnik lahko ustvari svojo lokacijo z individualnim dostopom za hiter ter prikladen dostop do svojih dokumentov tudi kasneje.
Ob vseh pridobitvah, ki jih RICOH nudi, je treba poudariti, da enostavnost uporabe naprave MFP še vedno ostaja Ricohu prioriteta, saj se le na omenjen način lahko približa uporabniku. (P. R.)

Za več informacij nas kontaktirajte na prodaja@vibor.si pokličite našo številko (0)1 561 33 21.