Ko pri vašem poslovanju vso vašo energijo usmerite v izdelek namesto v poslovne potrebe, je relativno težko vedeti ali smo dosegli optimalno rešite. Bolj ko nadaljujemo z analizo ustreznega dokumentnega sistema, večji je strah da bomo pri izbiri naredili napako, kar seveda lahko vodi v popolno zaustavitev projekta. Ko se torej odločate za uvedbo dokumentnega sistema imejte vedno pred očmi težave, ki jih z njim poskušate rešiti. Tu si poskušajte zamisliti tudi kako bo vaše podjetje izgledalo čez nekaj let in kako boste takratnim izzivom kos, predvsem s stroškovnega vidika. S tem pristopom boste lažje izbrali dokumentni sistem, ki vam bo povsem pisan na kožo.

Najboljši način za premostitev strahu pred uvedbo dokumentnega sistema je najti partnerja, ki bo povsem prilagojen vašim potrebam in zahtevam, oziroma, ki bo v največji možni meri odpravil vse vaše težave. Ko bodo razrešene težave podjetja se boste namreč lahko veliko lažje posvečali situacijam, ki so prisotne med posamičnimi oddelki v vaši organizaciji.

Naše znanje in izkušnje

 • Ureditev zakonsko skladnega arhiva

 • Uvedba digitalizacije procesov

 • Integracije z različnimi poslovno informacijskimi sistemi (Navision, Sharepoint, CRM, AX, …)

 • Migracije podatkov in dokumentov iz ostalih DMS sistemov

Želim, da me kontaktirate:

  Vaše ime*

  Vaša e-pošta*

  Kontaktna telefonska številka*

  Podjetje*

  Dodatno

  Varnostno polje:*

  Strinjam se, da me podjetje Vibor d.o.o. na e-naslov obvešča o posebnih ponudbah in novostih.

  Naša politika varovanja osebnih podatkov.


  Vsa polja označena z * so obvezna.

  Z veseljem pa bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja tudo preko

  telefona: 01 561 33 21 (oddelek rešitev)

  Določeni dokumentni sistemi so bolj prilagojeni finančnim oddelkom, medtem ko so drugi pisani na kože pravnim pisarnam ali proizvodnim podjetjem. Tu je ključnega pomena predvsem to, da z dokumentnim sistemom razrešimo vse ključne težave, ki se nanašajo na poslovanje in da s tem čim prej povrnemo stroške poslovanja. Če uspemo z dokumentnim sistemom kasneje razrešiti še kakšno drugo poslovno težavo, je to le še dodatna dodana vrednost rešitve.