S Portalom za stranke ne samo, da je delo enostavnejše tudi za arhiv je poskrbljeno.

Z ViborApp poskrbite za lažje in bolj pregledno upravljanje z dokumenti znotraj podjetja kot tudi zunaj podjetja, izognete pa se tudi stroškom tiskanja ter pošiljanja.

Portal za stranke

V današnjem času postajajo spletni portali nujnost za podjetja, ki želijo doseči konkurenčno prednost, saj odpirajo nove poti za informiranje, ohranjanje, pridobivanje novih kupcev in lažje poslovanje z obstoječimi strankami. Podjetja skušajo svojim strankam in poslovnim partnerjem ponuditi čim več informacij in dodatnih storitev, da bi dvignila njihovo zadovoljstvo, povečala svojo konkurenčnost in pritegnila nove kupce.

Dokumentni sistem ViborApp je zasnovan tako, da poleg že obstoječe razvite rešitve ponuja še dodatne možnosti, ki se popolnoma prilagodijo vašemu poslovanju. Ena od teh rešitev je Portal za stranke, ki je namenjen komuniciranju z vašimi strankami in poslovnimi partnerji.

V povezavi z dokumentnim sistemom ViborApp lahko v Portalu za stranke objavite vašim strankam številne dokumentne kot na primer: fakture, anekse, pogodbe, ponudbe ali pa jih enostavno seznanite z novostmi, ki jih imate v podjetju.

Kako deluje portal za stranke?

Vsaka vaša stranka dobi spletno povezavo do vašega Portala za stranke ter uporabniško ime in geslo s katerim dostopa do Portala. Ob vpisu stranka vidi vse dokumentne, ki ste jih objavili in, ki čakajo na obdelavo. Poskrbljeno je tudi za sledljivost dokumentov, kar pomeni, da boste lahko spremljali kaj se dogaja z objavljenimi dokumenti – ali je bil dokument odprt, prenešen ali natisnjen.

Portal deluje tudi v obratni smeri, kar pomeni, da tudi stranka vam lahko objavi npr. podpisan aneks ali pogodbo in s tem prihrani pri stroških pošiljanja, vi pa imate podpisan dokument že v zakonsko skladnem arhivu.

Vsakodnevno delo postane enostavnejše, obvladljivo ter sledljivo. S Portalom za stranke se prav tako izognete stroškom pošiljanja po pošti ter stroškom tiskanja, obenem pa poskrbite še za zakonsko skladen arhiv.

Komu je namenjen Portal za stranke?

Vsako podjetje ima stranke, zato je Portal namenjen vsem podjetjem, od računovodskih servisov, trgovskih podjetij, transportnih podjetij in vsem, ki si želijo lažje in pregledno komuniciranje s svojimi strankami oziroma poslovnimi partnerji.

Preverite katere poslovne procese lahko digitalizirate. Ceno si lahko izračunate sami …