Zelo pogosto morajo organizacije ustvariti dokumente s potrditvenimi polji in polnjenji, ki jih morajo izpolniti stranke, prodajalci ali vsakdanji uporabniki. Uveljavljanje teh dokumentov, njihovega izpolnjevanja in ponovnega pregledovanja je lahko za vse vpletene frustrirajoče.

Preprosto kliknite gumb “FormTyper”. Nuance Power PDF uporablja tehnologijo za prepoznavanje logičnih obrazcev, tako da odkrije vsa posamezna polja v izvirnem dokumentu za vas.

Za prenos preizkusne verzije Power PDF Advanced prosim izpolnite vprašalnik (na vaš e-mail bomo poslali povezavo za prenos):

  Vaše ime*

  Vaša e-pošta*

  Kontaktna telefonska številka*

  Podjetje*

  Kaj vas je najbolj pritegnilo za prenos tega produkta?

  Strinjam se, da me podjetje Vibor d.o.o. na e-naslov obvešča o posebnih ponudbah in novostih.

  Naša politika varovanja osebnih podatkov.


  Vsa polja označena z * so obvezna.

  Varnostno polje:*


  FormTyper® orodje je močna funkcija Nuance Power PDF, ki vam omogoča hitro ustvarjanje polnljivih polj v datoteki PDF, kjer lahko uporabniki vnašajo podatke, potrdijo polje ali izberejo izbirni gumb. Celotno prazno obliko lahko celo shranite za poznejšo uporabo, kar pa ni mogoče z drugimi rešitvami PDF.

  Video – kako kreirate forme v Nuance Power PDF:

  Ko boste enkrat poskusili FormTyper v Power PDF programu, ne boste verjeli, da še kdo izpolnjuje PDF obrazce brez njega.

  Ustvarite obrazec za polnjenje v 4.korakih:

  Odprite poljuben PDF, ki je podoben obliki. Lahko je tisti, ki ste ga optično prebrali s papirja ali je bil ustvarjen iz programa, kot je Microsoft Word.

  Na traku menija Forms kliknite gumb »FormTyper«.

  Tehnologija prepoznavanja logičnih oblik odkrije vsa posamezna polja obrazca v izvirnem dokumentu.

  Izberite mesto, kamor lahko shranite obrazec PDF, ko je bila ustvarjena.

  Uporaba obrazcev, ki jih je mogoče izpolniti, v PDF-ju izboljšuje uporabniške izkušnje, zmanjšuje korake postopka in pomaga zmanjšati napake, ki povzročajo napake.