ViboR
Vibor > Novice > Enostavna pomoč pri izbiri tiskalnika

22. 11. 2022 Enostavna pomoč pri izbiri tiskalnika

Preverite, kako s pomočjo pametne naprave umestite tiskalnik v vaše okolje.

Ali ste vedeli, da lahko z uporabo brezplačne aplikacije pred nakupom tiskalnika ali večopravilne tiskalne naprave uprizorite umestitev Ricoh tiskalnika v katerikoli prostor? Če se spopadate z vprašanjem, kakšno napravo vzeti, da bo ustrezala določenim dimenzijam, ki nas velikokrat omejujejo, si lahko pomagate na licu mesta.

Z uporabo brezplačne aplikacije Ricoh AR+ lahko enostavno in v hipu dobite potrebne podatke, ki bodo pomagale pri pravilni izbiri tiskalnika.

O aplikaciji Ricoh AR+

RICOH AR+ je aplikacija za razširjeno resničnost (AR), razvita s tehnologijo ARCore. S to aplikacijo se lahko različni tiskalniki in večnamenske funkcije prikažejo v 360 stopinjah kadarkoli in kjer koli.

Lastnosti:
・  Aplikacijo je mogoče prenesti brezplačno in je enostavna za uporabo.
・  V aplikaciji lahko vidite dejansko postavitev naprave.
・ Delovanje je zelo preprosto, kodo AR postavite na mesto, na katerega želite umestitev tiskalnik. Preko pametne naprave boste takoj videli 3D prikaz tiskalnika v naravni velikosti ("Space Measure Tool")
・ Ogledali si boste lahko tudi vse dodatke za tiskalnik, način odpiranja / zapiranja skenirnega pokrova, prikazano je tudi, kako se odpre servisna vrata in vrata za menjavo tonerja. Vse to je zelo pomembno ob kasnejši uporabi tiskalnika.
・ S klikom na gumb [Photo] lahko shranite sliko AR v album.
Prenos aplikacije Ricoh AR+

・ Preko mobilnih trgovin Apple store in Google play poiščite aplikacijo Ricoh AR+ in jo prenesite na pametno mobilno napravo.
・ Na spodnji povezavi prenesite posebno QR kodo, ki jo boste uporabili za virtualno postavitev Ricoh tiskalnika.

PRENESITE QR KODO
Za več informacij o delovanju aplikacije in vseh ostalih uporabni orodij za produkte, katere lahko dobite pri podjetju Vibor, nas kontaktirajte.

Vibor d.o.o., Inženiring, trgovina, servis
Brnčičeva 41D
1231 Ljubljana
F: +386 (0)1 561 12 54
E-mail: info@vibor.si

 

pon.-čet. 7:30 in 16:00, pet. 7:30 in 14:00
© 2024 Vibor d.o.o. Vse pravice pridržane
Produkcija: Kokos Agency