ViboR
Vibor > Novice > Panasonic profesionalni LCD Zasloni

13. 05. 2021 Panasonic profesionalni LCD Zasloni

Panasonic predstavlja kakovostne LCD zaslone z resolucijo 4K primeren za uporabo v poslovnih sejnih sobah in šolskih učilnicah ter za prikaz raznih reklamnih sporočil in ostalih obvestil, ki se predvajajo v javnih ustanovah in trgovskih centrih (24/7).

Profesionali LCD Zaslon, enostaven za uporabo z resolucijo 4K, primeren za uporabo v poslovnih sejnih sobah in šolskih učilnicah ter za prikaz raznih informacij.

Zaslon CQE1 z ločljivostjo 4K (3840 x 2160) podpira signal 4K / 60p (HDMI) in deluje 16 ur na dan. Opremljen je z baterijo priključnih terminalov in nudi funkcije, ki so potrebne za poslovno uporabo, vključno s sistemsko povezavo. Primeren je za uporabo na različnih mestih, kot so razpravne kabine, velike sejne sobe in učilnice.

 

Lastnosti:

4K visoka kakovost slike

Zaslon CQE1 podpira signale 4K /60p in prikazuje jasne slike v sejnih sobah in trgovinah. IPS zaslon omogoča širok vidni kot in zagotavljajo dinamične privlačne slike.

Odlična zanesljivost

Omogoča neprekinjeno delovanje 16 ur na dan *, brez skrbi. Idealna vsakodnevna uporaba za pisarne, šole in druge aplikacije.

* 98CQE1 podpira 24-7 delovanje.

Široka razširljivost

Zaslon je opremljen s štirimi vhodnimi priključki HDMI, ki podpirajo HDMI CEC. Serija CQE1 podpira priključek USB Type-C, ki ga je mogoče povezati z osebnim računalnikom ali tabličnim računalnikom. Združljiv tudi s Crestron Connected ™.

Zaslon IPS ima širok kot gledanja in minimalna nihanja barv

Ko je zaslon gledan pod pravim kotom ali iz ostalih pozicij, se v primerjavi običajnim VA zaslonom zelo malo spreminja barva, zato so slike vedno sveže-bistre in jasne. To je idealno za zagotavljanje pravilnih informacij v javnih prostorih in objektih, kjer se zbira veliko število ljudi.

Zaslon je standardno opremljen z obilico priključkov- terminalov, enako kot konferenčni monitor.

Zaslon CQE1 je opremljena s štirimi vhodnimi priključki HDMI, USB Type-A in Type-C. Opremljen je tudi z brezžičnim internetom in se lahko brezžično povezuje z računalnikom, tablico, telefonom… Zaslon prikaže osnovne mrežne povezave in med sestankom nemoteno zamenjate predstavitelje.

Pred nameščen brskalnik HTML5 omogoča enostavne posodobitve.

V Zaslonu serije CQE1 je vnaprej nameščen brskalnik HTML5, ki temelji na Androidu. Zaslon lahko uporabljate kot samostojno napravo, brez povezave z računalnikom ali povezljivost brez priključnega kabla.

4K USB predvajalnik medijev

Videoposnetki in fotografije, ki so vnaprej shranjene na medij USB, lahko preprosto vstavite v zaslon serije CQE1 in se samodejno predvajajo.

* Format aplikacije, GUI - grafični uporabniški vmesnik in postopek delovanja funkcije Media Player serije CQE1 se razlikujejo od funkcij drugih modelov.

Vgrajeni zvočniki za predvajanje vsebine z zvokom

Zaslon ima vgrajene zvočnike, da lahko predvaja vsebino z zvokom brez povezave dodatnih zunanjih zvočnikov. To omogoča največji izkoristek prostora v majhnih sejnih sobah in ostalih prostorih kjer je namaščen ta veliki zaslon.

Odlična zanesljivost omogoča neprekinjeno 16/7 delovanje

Poleg tega, da je zaslon odporen na udarce, je serija CQE1 sposobna neprekinjenega delovanja 16/7. Ponuja zanesljivo uporabo v izobraževalnih ustanovah, pisarnah in trgovinah.

* V primeru daljšega časa je priporočljivo prikazati gibljivo sliko. Če prikažete fotografijo dlje časa, lahko zadrževanje slike ostane na zaslonu. Zadrževanje slik pa lahko postopoma izgine s prikazom gibljivih slik.

* 98CQE1 podpira 24-7 delovanje.

Izberite namestitev, ki ustreza vašim zahtevam

Obstajajo različne velikosti zaslona, ki se lahko ujemajo z vsem prostori, od majhnih do velikih prostorov. Kadar je monitor potrebno namestiti na visokih mestih je možen naklon naprej do 20 stopinj, da se ohrani čitljivost.

Podprto povezovanje naprav HDMI- CEC

Naprave, združljive s HDMI-CEC, je mogoče na zaslon povezati s kablom HDMI, ki omogoča upravljanje osnovnih funkcij združljivih naprav z daljinskim upravljalnikom zaslona.

* Nadzor nad vsemi napravami ni mogoč.
* Povezava VIERA ni podprta.

Brezžično povezovanje zaslona

Zaslon serije CQE1 je opremljen* z Wi-Fi. Zaslon računalnika lahko prenesete brez priključnega kabla. To je priročno pri zamenjavi predstaviteljev med konferenco ali kadar udeleženec prikaže podatke iz računalnika.

* 98, 86-palčni modeli imajo dodatek in Wi-Fi ni vgrajen.

Podpira mrežno nadzorno povezavo LAN

Monitor serije CQE1 lahko povežete v mrežo - LAN ali z RS-232C priključkom. Zaslon lahko konfigurirate v svoj obstoječi nadzorni sistem in hkrati lahko nadzorujete več naprav. Podpira tudi nadzor omrežja Crestron Connected ™ LAN.

Funkcija kloniranja prihrani delo pri nastavitvi več naprav

Pri namestitvi več zaslonov vam funkcija »Cloning« omogoča uporabo pomnilnika USB (ali omrežja LAN) za kopiranje nastavitev starševskega zaslona v druge enote in s tem močno skrajša čas nastavitve.

 

Programska oprema za večkratno spremljanje in nadzor

Monitor je družljiv s programsko opremo Multi Monitoring & Control za dodajanje novih funkcij, kot je samodejno iskanje prikazov zemljevidov in registriranih naprav. Zaslone in zunanjo opremo na intranetu je mogoče nadzorovati in spremljati njihov status. Za izboljšano vzdrževanje lahko funkcija za spremljanje indikacij (za plačilo) zazna tudi obvestila o napakah in prikaz napak.

 

© 2021 Vibor d.o.o. Vse pravice pridržane
Produkcija: Kokos Agency