ViboR
Vibor > Novice > Priljubljen RICOH GEL tiskalnik se ponovno vrača v Slovenijo

08. 04. 2021 Priljubljen RICOH GEL tiskalnik se ponovno vrača v Slovenijo

Ricoh lansira napravo GelJet za podporo oddaljenega dela

Ricoh Europe je predstavil svoj novi tiskalnik SG 3210DNw GelJet. Tiskalnik lahko dostavimo neposredno v domove uporabnika in je zasnovana tako, da ustreza potrebam po okolju odgovornem, visokokakovostnem, hitrem tiskanju na domu.
Kot pomemben korak bo Ricoh tiskalnike in zaloge zadostno upravljal, uporabniki pa lahko nadomestno črnilo GelJet naročijo neposredno na svojem lokalnem spletnem mestu podjetja VIbor d.o.o. Domačo napravo podpira široka mreža servisnih inženirjev.
RICOH geltiskalnik

Ricohova edinstvena tehnologija GelJet zagotavlja izboljšano prepustnost s hitrejšim sušenjem, lahkim in vodoodpornim tiskanjem. Za razliko od funkcije podajanja valjev pri tradicionalnih brizgalnih tiskalnikih naprave GelJet uporabljajo pasovni sistem, podoben tistemu, ki ga najdemo pri laserskih tiskalnikih. Da bi zagotovili, da papir ostane raven in se omogoči visoko hitro in kakovostno tiskanje so inženirji poskbeli že v sami tehnologiji. Široka tiskalna glava omogoča sočasno predstavitev različnih slik za zanesljivo tiskanje z visoko gostoto.

Naprava podpira tudi okoljsko trajnostno delo z nizko porabo energije, način varčevanja z energijo, okolju prijazne dele in dolgotrajne zaloge. Naprave GelJet običajno porabijo 90% manj energije kot običajni barvni laserski tiskalnik, kar prispeva k pomembnemu relativnemu zmanjšanju emisij CO2.

SG 3210DNw poleg kompaktne velikosti namizja podpira še prilagodljivo delo z možnostjo povezovanja z omrežji prek katere koli naprave, vključno z mobilnimi napravami.

Olivier Vriesendorp, podpredsednik portfeljskega marketinga in upravljanja izdelkov EMEA v podjetju Ricoh Europe, pravi: »Novo poslovno okolje je znatno povečalo potrebo po podpori porazdeljene delovne sile. Bistveno je omogočiti ljudem, da delajo od doma, kot bi v pisarni, ob nemotenem povezovanju in sodelovanju. Enako pomemben je tudi duševni mir, ki ga prinaša vedenje, da enako raven zadovoljstva zagotavlja Ricoh s podporo tem napravam, ki delujejo doma, in delavcem, ki jih uporabljajo. Dajanje naše nove naprave GelJet na voljo v tej lestvici je dokaz naše nenehne zavezanosti, da pomagamo ljudem sodelovati od kjer koli. "
© 2021 Vibor d.o.o. Vse pravice pridržane
Produkcija: Kokos Agency