ViboR
Vibor > Novice > Verjamete obljubi »znižali vam bomo stroške« na področju upravljanja tiska?

05. 05. 2021 Verjamete obljubi »znižali vam bomo stroške« na področju upravljanja tiska?

V človeški naravi je, da smo dovzetni za prihranke, tako na zasebnem področju kot tudi na poslovnem. Če lahko kak evro prihranimo, zakaj pa ne.Skozi čas je bila pravzaprav beseda prihranek že ničkolikokrat zlorabljena, da smo postali kupci previdni pri izbiri poslovnega partnerja, še posebno pri obljubah, ki jih res ni težko izreči. In se ponovno znajdemo pri dvomih…Ali res lahko svojo obljubo izpolnijo?

Torej vprašajmo se, kaj je danes pomembno, ko izbiramo zase oz. za podjetje najboljšo rešitev, produkt ali storitev? Kakšnega partnerja želimo imeti ob sebi? Takega, ki ga odlikuje zaupanje, strokovnost in znanje.

Danes v poslovnem svetu zaupanje temelji pretežno na dejstvih in priložnost, da naredi prodajalec zaupanja vreden prvi vtis je samo ena.

V podjetju Vibor se lotimo zniževanja stroškov in upravljanja infrastrukture tiska preudarno in s pomočjo orodij, ki so nam na voljo. Torej, temeljimo na dejstvih. Pomembno je, da spoznamo podjetje, ugotovimo njihove prakse tiska, upravljanja z dokumenti in poiščemo možnosti za izboljšave s pomočjo programske opreme. Na podlagi analize pripravimo poročilo in predloge izboljšave, ki so vedno dobrodošli za vsako organizacijo. Izboljšave, ki sledijo na področju upravljanja tiska so neizbežne in zagotavljajo poleg prihranka tudi varnost dokumentov, tisk na zahtevo, oblačno shranjevanje in tiskanje (RSI-Ricoh Smart Integration),…Zagotovljeni so tudi izboljšani delovni tokovi dokumentov, poenostavljeno pomoč uporabnikom, stabilno blagovno znamko RICOH, in še mnogo.

Naša obljuba »znižali vam bomo stroške« pa kot pribito drži.

V kolikor vas zanima prihranek ali pa samo izboljšave na področju delovnih tokov dokumenta, vam z veseljem pomagamo.

© 2021 Vibor d.o.o. Vse pravice pridržane
Produkcija: Kokos Agency